Sundhed, livsstil og online psykologhjælp


Som online psykolog kan jeg hjælpe dig med:


 • Personlig udvikling
 • Overvægt/vægttab
 • Overspisning
 • Tvangsoverspisning/BED
 • Motivation og målsætning
 • Livsstilsændringer og dårlige vaner
 • Tvangsprægede vaner og lignende temaer

  Måske du ønsker at ændre dine dårlige spisevaner, motionere noget mere, shoppe noget mindre eller noget helt fjerde, der har særlig betydning for dig. Måske du er træt af at gentage de samme slankekure igen og igen uden at komme nogen vegne, eller at dine dårlige vaner forhindrer dig i at gøre det, du drømmer om. Måske du bruger mad til at flygte fra negative følelser og tanker. Eller måske du mangler en sparringspartner i forhold til at foretage en større livsstilsændring. Det kan også være, at du gerne vil blive mere bevidst omkring dine mål, drømme og værdier.

  Mit udgangspunkt er, at det fysiske og psykiske altid spiller sammen, så vi bliver nødt til at kigge på hele mennesket for at undgå symptombehandling.  Jeg har skrevet speciale om overvægt og hjernen, har bl.a. arbejdet med tvangsoverspisning/binge eating disorder og har stor viden om sundhed, forandringsprocesser og motivation. Jeg tager fat i udfordringernes kerne og fokuserer på langsigtede løsninger i stedet for kortvarige gevinster vundet udelukkende ved brug af viljestyrke. Min erfaring er, at det ofte går galt, fordi vi tror, at vi bare skal ville forandringerne nok uden at have forberedt os.

  Faktisk har vi en tendens til at gøre det samme igen og igen i et håb om, at det på et tidspunkt vil give et andet resultat, end det plejer. En online psykolog kan være det, der skal til, for at det endelig lykkes.

  Som online psykolog tilbyder jeg også et livsstilsforløb


  Hvis du vil arbejde mere intenst og struktureret med dine personlige mål, tilbyder jeg et online livsstilsforløb, hvor vi arbejder med at finde ud af, hvad der lige præcis spænder ben for dig, og hvordan vi løser det. Forløbet er bygget op omkring de fejl, vi ofte laver, når vi gerne vil lave noget om. Som udgangspunkt har det en varighed af omkring to måneder, men kan justeres ud fra dit skema og din proces.

  Download beskrivelse af forløb som PDF:
  Beskrivelse af forløb

  Det kan være et mål, du har sat dig mange gange før, men aldrig rigtig er lykkedes med, eller noget helt nyt, du har besluttet dig for at tackle.

  Du får:
 • En lang første samtale, to almindelige samtaler og en booster-samtale
 • Målrettede øvelser
 • Mulighed for at skrive mails til mig under hele forløbet, så du kan få hjælp, når du har brug for det

  Pris for det hele: 2500 dkr.
  Hvis du gerne vil snakke med mig først eller finde ud af, hvordan det fungerer med en online psykolog, er det også muligt at booke en billig introsamtale.

  Ellers er du er altid velkommen til at skrive uforpligtende ved spørgsmål! • Download beskrivelse af online livsstilsforløb som PDF:
  Beskrivelse af livsstilsforløb
  ©2020 Anna Line Søgaard