Sundhed, livsstil og online psykologhjælp


Som online psykolog kan jeg hjælpe dig med:

Personlig udvikling, overvægt/vægttab, overspisning, tvangsoverspisning/BED, motivation og målsætning, livsstilsændringer, vaner, tvangsprægede vaner og lignende temaer.

Måske du ønsker at ændre dine dårlige spisevaner, motionere noget mere, shoppe noget mindre eller noget helt fjerde, der har særlig betydning for dig. Måske du er træt af at gentage de samme slankekure igen og igen uden at komme nogen vegne, eller at dine dårlige vaner forhindrer dig i at gøre det, du drømmer om. Måske du bruger mad til at flygte fra negative følelser og tanker, eller måske du mangler en sparringspartner i forhold til at foretage en større livsstilsændring. Det kan også være, at du ønsker et andet forhold til dig selv eller at føle dig bedre tilpas i dit liv og dine valg.

Som online psykolog ved jeg, at sundhed ikke bare er fysisk, men også psykisk, og de fysiske og psykiske parametre spiller altid sammen.


Som online psykolog er livsstilspsykologi en af mine store passioner, fordi vores forhold til os selv er afgørende for, hvordan vi vælger at leve vores liv – og nogle gange er det de mindste vaner, der bremser os.

Jeg har skrevet speciale om overvægt og hjernen, har bl.a. arbejdet med tvangsoverspisning/binge eating disorder og har stor viden om sundhed, forandringsprocesser og motivation. Jeg tager fat i udfordringernes kerne og fokuserer på langsigtede løsninger i stedet for kortvarige gevinster vundet udelukkende ved brug af viljestyrke. Min erfaring som online psykolog er, at det ofte går galt, fordi vi tror, at vi bare skal ville forandringerne nok uden at have forberedt os.

For nogen kan det virke utraditionelt at tænke en psykolog – eller en online psykolog – ind i et vægttab eller livsstilsændringer, men det kan være lige præcis det, der gør forskellen i forhold til, om det lykkes at holde fast i nye vaner.

Som online psykolog tilbyder jeg også et livsstilsforløb


Hvis du vil arbejde mere intenst og struktureret med dine mål, tilbyder jeg et online livsstilsforløb, hvor vi arbejder målrettet med at finde ud af, hvad der spænder ben for dig, og hvordan vi løser det. Forløbet er bygget op omkring de fejl, vi ofte laver, når vi gerne vil lave noget om. Som udgangspunkt har det en varighed af omkring to måneder, men kan justeres ud fra dit skema og din proces.

Download beskrivelse af forløb som PDF:
Beskrivelse af forløb

Det kan være et mål, du har sat dig mange gange før, men aldrig rigtig er lykkedes med, eller noget helt nyt, du har besluttet dig for at tackle.

Du får:
  • En lang første samtale, to almindelige samtaler og en booster-samtale
  • Målrettede øvelser
  • Mulighed for at skrive til mig under hele forløbet, så du kan få hjælp, når du har brug for det

    Pris for det hele: 4000 dkr.
    Hvis du gerne vil snakke med mig først eller finde ud af, hvordan det fungerer med en online psykolog, har jeg valgt at gøre den indledende samtale GRATIS resten af 2021.

    Ellers er du er altid velkommen til at skrive uforpligtende ved spørgsmål!

  • ©2020 Anna Line Søgaard