Hjælp til overspisning, vægttab og livsstil

Som online psykolog kan jeg bl.a. hjælpe dig med overvægt/vægttab, overspisning, tvangsoverspisning/BED, motivation og målsætning, livsstilsændringer, dårlige vaner, tvangsprægede vaner og personlig udvikling.

Måske du ønsker at ændre dine dårlige spisevaner, motionere noget mere, shoppe noget mindre eller noget helt fjerde, der bliver ved med at skabe problemer i din hverdag, eller som har særlig betydning for dig. Måske du er træt af at gentage de samme slankekure igen og igen uden at komme nogen vegne, eller måske mad fylder alt for meget i din bevidsthed, og du spiser på negative følelser. Det kan også være, at du mangler en sparringspartner i forhold til at foretage en livsstilsændring, eller at du gerne vil leve i større overensstemmelse med dine mål, drømme og værdier.

Mit udgangspunkt er, at det fysiske og psykiske altid spiller sammen, og derfor handler sundhed aldrig kun om tal og mål.


En langsigtet tilgang til forandring

Jeg har skrevet speciale om overvægt og hjernen, har bl.a. arbejdet med tvangsoverspisning/binge eating disorder og har stor viden om sundhed, forandringsprocesser og motivation.

Jeg tager fat i udfordringernes kerne og fokuserer på langsigtede løsninger i stedet for kortvarige gevinster vundet udelukkende ved brug af viljestyrke. Det går ofte galt, fordi vi tror, at vi bare skal ville forandringerne nok, selvom vi ikke har forberedt os eller forholdt os til de tanker og følelser, der bliver ved med at spænde ben for os.


Livsstilsforløb

Hvis du vil arbejde mere intenst og struktureret med dine personlige mål, tilbyder jeg også et online livsstilsforløb, hvor vi arbejder med at finde ud af, hvad der lige præcis er en forhindring for dig, og hvordan vi løser det. Forløbet er bygget op omkring de typiske fejl, vi laver under en livsstilsændring. Som udgangspunkt har det en varighed af omkring to måneder, men kan justeres ud fra dit skema og din proces.

Download beskrivelse af forløb som PDF:
Beskrivelse af forløb

Det kan være et mål, du har sat dig mange gange før, men aldrig rigtig er lykkedes med, eller noget helt nyt, du har besluttet dig for at tackle.

Du får:

  • En lang første samtale, to almindelige samtaler og en booster-samtale
  • Målrettede øvelser
  • Mulighed for at skrive mails til mig under hele forløbet, så du kan få hjælp, når du har brug for det

    Pris for det hele: 3000 dkr.