Stress, angst og online psykologhjælp


Som online psykolog kan jeg hjælpe dig med:

Stress, livskriser, lavt selvværd, perfektionisme, bekymringer, depressive symptomer, angst i mild til moderat grad og lignende udfordringer.

Måske du lever i alt for højt tempo, hvor både krop og hjerne efterhånden har svært ved at følge med. Måske du oplever at være træt og udkørt det meste af tiden. Måske dit hoved er fuld at tanker og bekymringer, som du har svært ved at slippe, selv når du sidder stille. Måske dit liv er begyndt at føles som ren overlevelse, eller måske din hverdag besværliggøres af angstsymptomer. Angst kan manifestere sig som alt fra bekymringer og ængstelige følelser til uro i kroppen og hovedpine, og det kan sagtens være et problem, selvom du ikke opfylder kriterierne for en diagnose. Det kan også være, at du kæmper med lavt selvværd, der bl.a. kan komme til udtryk i form af usikkerhed, skæve relationer eller perfektionisme.


I kraft af min erfaring som online psykolog ved jeg, at stress, angst og depressive symptomer ofte går hånd i hånd og kan være svære at skelne fra hinanden, netop fordi de kan være forskellige responser på ting i vores liv, der ikke fungerer. Lige fra for meget pres på arbejde til det pres, vi nogle gange lægger på os selv, for at leve op til forventninger og idealbilleder. Det kan også være uoverensstemmelser mellem vores liv, værdier og ønsker. Både hjerne og krop kan spænde op, og du kan vænne dig så meget til at køre i et højt tempo, at det kan føles helt unaturligt, når du prøver at slappe af. Omvendt kan du også føle, at dit liv kører i ring, uden at du har mulighed for at ændre noget.

Som online psykolog tilbyder jeg halv pris på samtaler for unge mellem 15 og 20 år


Som ung i dag har du ofte mange bolde i luften, både socialt og akademisk, for der er en hel fremtid derude, der bare står og venter. Der er mange forventninger og krav, og mange unge føler, at de skal præstere hele tiden for ikke at komme bagud eller være gode nok – nogle gange på adskillelige platforme. Det kan resultere i selvværdsproblemer, angst, stresssymptomer såsom søvnbesvær, hjertebanken eller mange grublerier, ligesom det kan føre til uheldige måder at håndtere udfordringer på, fx med alkohol.

Som online psykolog tilbyder jeg samtaler til halv pris for unge mellem 15 og 20 år. Det vil sige, at det kun koster 400 dkr. pr. samtale. Du kan betale pr. gang eller købe et valgfrit antal samtaler ad gangen (der er ikke yderligere rabat at hente ved klippekort, fordi det i forvejen er så billigt). Derudover har jeg gratis indledende samtaler resten af året, så vi kan få en snak om, hvorvidt jeg kan hjælpe.

I mit virke som online psykolog tilbyder jeg rabat til unge af samme grund, som jeg skriver til unge: Fordi jeg håber, at det kan gøre en forskel tidligt i livet. Og forhåbentligt skabe håb og livsmod, selv når det hele kan føles uoverskueligt.

©2020 Anna Line Søgaard