ONLINE VÆGTTABSFORLØB

Mindre fokus på kiloene, mere fokus på dig!


Udgangspunktet for forløbet er, at alle vaner engang har haft en funktion. Dette inkluderer vores dårlige spisevaner samt tanker og følelser om vægt og kalorier.

Når vi får en dybere forståelse for vores adfærd og begynder at tolke os selv og verden anderledes, kan vi lære at gøre noget andet, end vi plejer, uden at læne os op ad rå viljestyrke – for det virker aldrig på sigt – og ikke mindst skifte vores fokus til noget mere meningsfuldt.

De fleste af os elsker tanken om en hurtig kur, men det er netop, hvad det er: En hurtig kur – der ikke ændrer noget, udover måske at få os til at gå i cirkler eller give os dårlig samvittighed, når vi tager på igen.

I dette forløb arbejder vi med en langsigtet og vedvarende tilgang til sundhed og vægttab frem for et quickfix. I sidste ende er det ikke vægten, der er problemet, selvom det er den, der bliver genstand for vores opmærksomhed – det er alle de vaner, der fører til, at den stiger eller svinger.


FORMÅL: Vægttab som biprodukt af et sundere forhold til dig selv, mad og vægt. Det handler om dig, ikke kalorierne.


HVEM: Dig, der har været på mange slankekure forgæves, spiser på følelser, eller hvor tanker om mad og vægt fylder alt for meget i forhold til, hvad du ønsker.


HVOR: Online via videosamtaler.


HVORDAN: Seks samtaler af af 45-60 minutters varighed med forskellige temaer samt målrettede øvelser imellem samtalerne.


PRIS: 3500 dkr.


Skriv til info@annalines.dk for at booke forløbet. Vi vil så vidt muligt aftaler tider for alle samtaler med det samme for at sikre kontinuitet. Cirka 14 dage mellem hver samtale.